Pánské sandály Merrell Kahuna Web blue/orange

2339 

Pánské sandály Merrell Kahuna Web blue/orange od kvalitní společnosti Merrel je právě teď za jedinečnou cenu. Využijte slevu dokud je k dispozici. Nakupte si bezpečně a rychle online. Pánské sandály Merrell Kahuna Web blue/orange výhodně ted u nás za 2339 Kč.

Katalogové číslo: 161196 Kategorie: , Štítek:

Popis

Pánské sandály Merrell Kahuna Web blue/orange od naší známé značky Merrel lze u nás pořídit za skvělou cenu. Získejte tento produkt za super cenu u nás online.

Pánské sandály Merrell Kahuna Web blue/orange Pánské sportovní sandály Merrell Kahuna Web se skvěle hodí na letní lehkou turistiku i běžné nošení. Dominantou páskových sandálů je odolná podešev Vibram® s vynikající přilnavostí v terénu.
Široké pásky s meshovou podšívkou příjemně obepnou nohu. Jsou vyrobeny z kombinace nylonu a materiálu mesh. Pásky si přizpůsobíte přímo na svoji nohu pomocí zapínání na suchý zip. Mezipodešev z EVA pěny změkčuje došlap, tlumí nárazy a stará se o celkový komfort při nošení.
Přidané patní tlumení Merrell Air Cushion absorbuje energii při došlapu a chrání tak pohybový aparát na každém kroku. Zároveň je zárukou vysoké stability. Boty na volný čas » Sandály » Pánské sandály Merrell Kahuna Web blue/orange

 

Informace o produktu

  • Značka: Merrel
  • EAN: 161196
  • Další vlastnosti: Velikost 10 UK. Velikost 11 UK. Velikost 12 UK. Velikost 13 UK. Velikost 14 UK. Velikost 6 UK. Velikost 7 UK. Velikost 8 UK. Velikost 9 UK. . . . . .
Pánské sandály Merrell Kahuna Web blue/orange
Pánské sandály Merrell Kahuna Web blue/orange
2339