Nessi Běžecké Legíny Reguar s Vysokým Pasem HIGH OSLZ-1190T Shiny Black Velikost: L/XL

1290 

Nessi Běžecké Legíny Reguar s Vysokým Pasem HIGH OSLZ-1190T Shiny Black Velikost: L/XL od značky se skvělou pověstí Nessi , produkt nyní získate v jedinečné akci, kterou si nesmíte nechat ujít. Pořidťe se tento produkt bezpečně online. Nessi Běžecké Legíny Reguar s Vysokým Pasem HIGH OSLZ-1190T Shiny Black Velikost: L/XL aktuálně zrovna za 1290 Kč.

Katalogové číslo: 5902837805702 Kategorie: , Štítek:

Popis

Nessi Běžecké Legíny Reguar s Vysokým Pasem HIGH OSLZ-1190T Shiny Black Velikost: L/XL od výrobce Nessi , produkt nyní získate v jedinečné akci, kterou si nesmíte nechat ujít. Nečekejte fronty v kamenných prodejnách, nákupem online ušetříte.

Legíny s vysokým pasem jsou spolehlivou volbou pro běžecký trénink. Ušili jsme je z elastického materiálu Resi Fit, takže se legíny přizpůsobí různým siluetám a fungují při každém pohybu. Nejsou průhledné, takže se můžete kdykoli během tréninku soustředit na cvičení a cítit se naprosto v pohodě. Tkanina dobře dýchá a účinně odvádí vlhkost od pokožky až do vnější struktury, kde se vlhkost rychle odpařuje. To vás chrání před přehřátím a udržuje pocit svěžesti během běhu. Neprůhledný vysoký pás diskrétně tvaruje siluetu, opticky zeštíhluje břicho a zdůrazňuje pas, zatímco prostor v pasu poskytuje prostornou kapsu. Vysoký bederní pás také chrání bedra před potem. Postarali jsme se o funkční detaily jako jsou ploché švy a reflexní systém. Dámské legíny s vysokým pasem jsou zdobené elegantním reliéfem Shiny. Lesklá černá je alchymisticky přesnou kombinací síly a tajemství! Její hluboká, ušlechtilá černá a jemně třpytivá struktura látky vám dodají sebedůvěru a zvýrazní veškerou stylovou sílu vašeho sportovního oblečení.

 

Střih

PřiléhavýKlasickýVolný

Prodyšnost

NízkáStandardníVysoká

Sezóna

Jaro/létoPodzim/zimaCeloročně

 

PÁS HIGH

High je vysoký krycí pás, který vás ochrání před prochladnutím, udrží legíny na místě a diskrétně zeštíhlí oblast břicha. Díky němu jemně skryjete drobné nedokonalosti, zatímco sportovní a běžecký charakter legín zůstane v popředí. V prostoru pasu je prostorná kapsa, do které si můžete během tréninku uložit telefon, kapesníky nebo klíče. Kapsa se uzavírá dvěma šikmo našitými zipy, což je velmi pohodlné a zajišťuje snadný přístup k věcem umístěným uvnitř. Obsah kapsy se díky pružnosti pásu nepohybuje.

 

MATERIÁL

Resi Fit


Tvarující legíny s vysokým pasem jsou vyrobeny z materiálu Resi Fit. Díky pružnému čtyřsměrnému úpletu se při aktivitě dokonale přizpůsobí tělu a neprosvítají. Materiál je prodyšný, odvádí vlhkost a rychle schne. Je příjemný k pokožce, díky čemuž sportovní legíny s vysokým pasem měkce přiléhají k postavě. Materiál neztrácí sytost barev vlivem UV záření ani po opakovaném praní.

Naše legíny s vysokým pasem jsou ideální volbou pro trénink a běžecké závody. Budou vhodné pro různé vzdálenosti při běhu na horách i ve městě. Díky vysokému pasu se budou dobře hodit na chladná rána a večery, kdy chcete chránit svá bedra před chladem.

Perfektně se přizpůsobí tělu

Při tréninku se budete cítit jistěji – tvarovací legíny s vysokým pasem se dokonale přizpůsobí vašemu tělu a opticky zeštíhlí vaši siluetu. Neprosvítají, ani když děláte dřepy nebo skáčete.

Prodyšnost

Materiál legín okamžitě odvádí vlhkost od pokožky do vnější struktury, kde se odpařuje. Takže se nepřehřejete a budete se cítit svěží každou minutu tréninku.

Příjemné pohodlí

Díky skvěle padnoucímu střihu a prodyšnému materiálu vám naše legíny s vysokým pasem zajistí pohodlí během aktivity.

Délka nohavic Regular

Naše standardní délka legín. Pokud máte kratší nohy, vyberte si legíny Petite (7/8).

Vysoký, nepruhledný pás HIGH

Naše patentované řešení – široký, modelující vysoký pás, který diskrétně tvaruje oblast břicha, stabilizuje legíny na bocích a chrání bedra před odřením.

Prostorná kapsa

Vysoký pas slouží také jako kapsa. Celý prostor můžete využít pro uložení drobných předmětů potřebných při tréninku. Pružnost materiálu zajišťuje, že se předměty nepohybují a neomezují v pohybu během aktivity. Kapsa má 2 šikmé zipy, takže se do ní pohodlněji dostanete, aniž byste museli přerušovat trénink.

Ploché švy

Použili jsme ploché švy pro absolutní pohodlí a ochranu před odřením nebo podrážděním.

Odolná vlákna

Nejvyšší kvalita je pro nás prioritou – proto jsme při výrobě legín s vysokým pasem použili superpevné nitě (šijí se z nich padáky!).

Reflexní systém

Na přední straně na stehně (logo), na boku nad kolenem a na zadní straně na lýtkách (tečky) jsme umístili reflexní prvky, které zlepší vaši viditelnost během odpoledního a večerního tréninku. V podzimním a zimním období, kdy se za pár okamžiků stmívá, je to obzvlášť důležité!

– Lze prát v pračce (max. teplota 40 °C)

– Perte na rubové straně

– Perte s podobnými barvami

– Použijte program určený pro sportovní oblečení

– Žehlete na max. 100°C

– Nebělit

– Nechlorovat

– Nečistěte chemicky

– Nesušte v sušičce

Kolekce: Bloom

Vzor: Shiny

Barva: černá

Kód produktu: OSLZ-1190

Materiál: Resi Fit 

Gramáž: 180 g/m2

Složení materiálu: 74% polyester, 26% elastan

Velikost XXS/XS (32/34) XS/S (34/36) S/M (36/38) M/L (38/40) L/XL (40/42)
Výška postavy 150 – 180
Pas 60-70 64-73 68 – 78 74-86  78 – 94
Boky 82-94 86-98 92 – 104 98-112  104 – 119

 

TIP:

Pokud je některá vaše velikost na hranici mezi velikostmi, zvolte o velikost menší, aby byl oděv vypasovanější, nebo větší, aby byl volnější. Pokud se vaše rozměry boků a pasu liší, zvolte velikost odpovídající vašim rozměrům boků.

Legíny Petite – vnitřní délka nohavic je o 8 cm kratší než délka modelu Regular.

Vnitřní délka nohavice je délka oděvu od švu v rozkroku k okraji nohavice.

 

Informace o produktu

  • Značka: Nessi
  • EAN: 5902837805702
  • Další vlastnosti: Velikost L/XL. Barva Černá. Velikost XS, S, M, L, XL. Druh sportu Běh, fitness, aerobic, jóga. Vzor Shiny. Materiál Resi Fit. . . . . . . . .
Nessi Běžecké Legíny Reguar s Vysokým Pasem HIGH OSLZ-1190T Shiny Black Velikost: L/XL
Nessi Běžecké Legíny Reguar s Vysokým Pasem HIGH OSLZ-1190T Shiny Black Velikost: L/XL
1290